mandag, 06 mai 2019 11:34

Dugnad 2019: 10.05.19-12.05.19. Spesial

Skrevet av

Dugnaden i borettslaget er en god norsk tradisjon, men også en god måte å holde felleskostnadene nede på. Det er derfor viktig at så mange som mulig deltar.

Selv om vi erfaringsvis ser at de samme som ikke deltar, fortsetter å gjøre det, mens deres naboer jobber hardt for å holde felleskostnadene nede.

Vi håper at de denne gangen deltar og lar de gode naboene kanskje få en velfortjent pause.

Styret har besluttet at dugnaden holdes i tidsperioden fredag 10.05.19- søndag 12.05.19.

Det vil bli bestilt 3 containere, hvor to plasseres foran langblokken og den siste plasseres på parkeringsplassen ved trehusene.


Håndtering av spesialavfall: Dugnad er som nevnt en måte på å holde felleskostnadene nede på.

Velger man å kaste spesialavfall i containeren kan det slå tilbake på en selv, da man presser økonomien i borettslaget. Det kan føre til at felleskostnadene øker, og da er den lille utgiften man sparte på å ikke kjøre bort sin egen søppel, plutselig blitt en mangeårig ekstrautgift for alle i borettslaget.

Vi håper at alle beboere tenker på fellesskapet når de bruker containerne og ikke kaster materiale som ikke skal være i dem.


Gevinsten av dugnaden blir mindre hvis borettslaget må betale bøter for spesialavfall i containere. Styret er på tilbudssiden for de som måtte evt. ha spesialavfall.

Borettslagets tilhenger står til disposisjon til utlån for beboere som ønsker å kvitte seg med avfall som ikke skal i containere.

Ting som ikke skal i containerne: Elektronisk avfall, eksplosivt avfall, smittefarlig avfall, våtorganisk avfall, farlig avfall, flytende avfall, radioaktivt avfall, gipsavfall. Vel møtt til dugnad.

OBS! De som har ting som skal kastes i kjelleren/under trappa bes om å gjøre det. Ting som ikke merkes med navn blir kastet av dugnads deltakere. Sykler, barnevogner, sparkesykler vil bli spart. Husk husordensreglene i borettslaget.

 

Mvh

Styret i Nedre Alvim Borettslag

www.Nabl.no

Styret har valgt å liste opp noen arbeidsoppgaver som trengs å bli gjort i borettslaget.

Vaktmester deler ut utstyr til utearbeid. Det kan være behov for flere ting.

 

ARBEIDSOPPGAVER:

 

  1. Vask av fellesareal i alle oppganger alle etasjer (Gulv, vinduer, vegg, hoveddør og gelender).

  2. Raking av grøntareal. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

  3. Søppelplukking. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

  1. Koste bort grus. (Materiale vil bli delt ut av vaktmester ved forespørsel)

 

  1. Tømme kjellere for avfall (Ting som ikke er merket med navn eller som er i strid med ordensreglene.)

  2. Bortkjøring av spesialavfall i borettslagets henger. (Utgifter tilknyttet avfallsanlegget blir refundert mot kvittering. Henger utleveres av vaktmester ved forespørsel)

Lest 1316 ganger

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.