onsdag, 06 januar 2021 19:09

Feil på januar faktura Spesial

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(6 Stemmer)

Styret har oppdaget at det har blitt sendt feil faktura fra vår regnskapsfører og varslet SOBBL om å rette dette opp. Samtlige andelseiere vil få informasjon pr. brev fra SOBBL i nærmeste fremtid angående dette.

I brevet som samtlige andelseiere vil få, vil det komme frem hvor mye det er snakk om som er feil. Feilen i januar fakturaen er summen, hvor styret mener den er for høy. Vi skal ikke ha noe økning i felleskostnadene i 2021. Det har styret bestemt.

Hvor høy den er for den enkelte andel baserer seg på fordelingsnøkkelen. Så en eksakt sum for alle er det ikke. Men det vil stå hvor mye det er snakk om i det enkelte brev til hver enkelt andelseier. Alle vil få tilbake den summen som det er for mye betalt av i løpet av februar. I brevet vil det også komme frem hvilke muligheter man har for å få riktig sum på felleskostnadene for januar 2021.

Sånne feil kan skje av og til og er ingen krise så lenge dette blir oppdaget tidlig. Noe som det ble gjort i dette tilfelle.

Lest 980 ganger Sist redigert onsdag, 06 januar 2021 19:20
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.