Om borettslaget

Borettslagets historikk og oppbygning

Nedre Alvim Borettslag er et godt etablert borettslag som ble allerede ført opp i 1971. Borettslaget består av en langblokk i 4 etasjer med 48 leiligheter og 2 hybehus med 16 leiligheter og 2 firemannsboliger med 8 leiligheter.  Til sammen 72 leiligheter.

Bilde av Alvim 5 år før Nedre Alvim Borettslag blir bygget
Foto: Sarpsborg kommunes fotosamling
   Beskrivelse: Bilde av Alvim 5 år før Nedre Alvim Borettslag blir byggetBorettslagets beligenhet

Nedre Alvim borettslag har en god og sentral beliggenhet i et eldre, etablert boligområde på Alvim. Herfra er det kun noen hundre meter til kjøpesenteret Borg Amfi, andre butikker og ca 2 km til Sarpsborg sentrum. Kort vei er det også til pædekummen, som blir pusset opp av kommunen. Det er planer om brygge i nærmeste fremtid.

 

Gammelt kartutsnitt av Alvim og Glomma
Foto: Sarpsborg Kommune
Beskrivelse: Gammelt kartutsnitt av Alvim og Glomma


Barnevennlig

De siste årene har flere barnefamilier bosatt seg i Nedre Alvim Borettslag. Noe av det kan skyldes den korte veien til Alvimhaugen barneskole og barnehage som ligger i umiddelbar nærhet. Men også det store utearealet med gressplen, huskestativet, trær og busker som borettslaget eier. Her kan barn løpe og leke innefor trygge rammer og hvor foreldre har full oversikt over hva deres barn gjør.


Kollektivtrafikk

Bussene stopper så og si rett utenfor borettslaget og fører deg til de mest sentrale delene av Sarpsborg, hvor man igjen kan ta andre buss- eller tog forbindelser.

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.