Relevante lenker

På denne delen av Nedre Alvim Borettslag sin nettside har vi samlet nyttige lenker til nåværende og fremtidige andelseiere.

 

Sarpsborg og omegn boligbyggelag (Sobbl):

Dette er Nedre Alvim Borettslag sin regnskapsfører.
På deres nettside finner man andelsleiligheter som er til salgs på forkjøpsrett. Andelsleiligheter i Nedre Alvim Borettslag er omfattet av denne forkjøpsretten.
For å kunne benytte deg av forkjøpsretten eller bli andelseier i Nedre Alvim Borettslag, må du ha være medlem i Sobbl.

Forkjøpsrett: http://www.sobbl.no/public.aspx?pageid=48099
Informasjon om Nedre Alvim Borettslag: http://www.sobbl.no/public.aspx?pageid=50054
Medlemskap: http://www.sobbl.no/public.aspx?pageid=100436

Boligpriser 1881:

Dette er en tjeneste gitt av 1881.no, hvor du får oversikt over tinglyst eierskifte på hver enkelt andelsleilighet og dets prishistorikk.

Boligpriser i Østfold: http://boligpriser.siste.1881.no/?kommune=Sarpsborg&utm_source=www.sa.no&utm_campaign=Realestate%20Widget&utm_medium=Widget&utm_content=Link

 

Norske Boligbyggelags Landsforbund(NBBL):

NBBL er interesseorganisasjonen for boligbyggelag. Nedre Alvim Borettslag er i dette tilfelle knyttet til Sobbl. Sobbl er en av 44 boligbyggelag tilsluttet NBBL. Totalt utgjør dette 925.000 medlemmer, hvor det forvaltes omlag 450.000 boliger i over 10.000 boligselskap over hele landet.
På NBBL sin nettside finner du bl.a. statestikker for boligpriser og bygg, du kan bestille brosjyrer og lovsamlinger, m.m.

NBBL: www.nbbl.no/

 

Sarpsborg kommune:

Nedre Alvim Borettslag ligger i Sarpsborg kommune. Kommunen selv har en informasjonsrik nettside som forteller om de tjenester kommunen tilbyr for sine innbyggere.

Informasjonsmateriell for borettslag: https://www.sarpsborg.com/Servicetorget/Tjenester-alfabetisk/Natur-og-miljo/Avfallshandtering/Renovasjon/Plastsortering/Informasjonsmateriell-til-borettslag/

Barnehageplass: http://www.sarpsborg.com/Servicetorget/Tjenester-alfabetisk/Barn-og-familie/Barnehage/Barnehageplass/

Servicetorget: http://www.sarpsborg.com/Servicetorget/

 

Østfold kollektivtrafikk:

Bussene som går forbi Nedre Alvim Borettslag betjenes av Østfold kollektivtrafikk. På deres nettsider kan man finne nyttig informasjon om priser, reiseruter, reiseplanlegger, m.m.

Østfold kollektivtrafikk: http://www.ostfold-kollektiv.no/

 

 

Er det noe du savner på denne siden?
Send ditt tips til oss på e-post: styreleder@nabl.no

 

 

 

Hva skjer når?

Ingen hendelser
Denne nettsiden bruker informasjonskapsler også kjent som cookies. De brukes til å huske dine valg, måle trafikk og for at enkelte funksjoner skal fungere. For å fortsette å bruke nettsiden, forutsettes det at du samtykker til dette.